Assistent-accountant

Beschrijving:

Wij zoeken een enthousiaste collega met ambities in het vak. Iemand met focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling. iemand die maatschappelijk betrokken is en die de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen onze organisatie weet te benutten. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Wij houden hierbij rekening met de juiste balans tussen werk en vrije tijd.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden betreffen het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen, waaronder ook grotere samenstelopdrachten alsmede het in teamverband uitvoeren van controlewerkzaamheden en bijzondere opdrachten.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy/Bedrijfseconomie en minimaal 3 tot 4 jaar allround ervaring in de samenstelpraktijk. Ervaring in de controlepraktijk strekt tot aanbeveling. Je bent hands-on, flexibel, pro actief en kwaliteitsgericht en hebt bovendien een rechte rug.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie per e-mail of per post.