Financieel advies Amstelveen

Financieel advies Amstelveen

Financieel advies is maatwerk. Bij Swart&co Accountants uit Amstelveen kiezen wij daarom voor een persoonlijke benadering. Wat uw vraagstuk ook is, onze ervaren specialisten zullen u voorzien van een onafhankelijk en data gedreven advies. Dit doen wij al sinds 1925 voor zowel ondernemingen als particulieren (estate planning).

Wanneer u in een situatie bent dat u financieel advies nodig heeft, wilt u snel kunnen handelen. In Swart&co Accountants vindt u een betrouwbare partner. Wij denken met u mee voor de korte én lange termijn en zijn beschikbaar voor al uw vragen. Hierdoor weet u zeker dat u in elk mogelijke situatie de juiste keuzes neemt en waar mogelijk bespaart.

Financieel advies voor:

  • Estate planning, schenken, testamenten, erven en oudedagsvoorziening
  • Huwelijkse voorwaarden
  • Aan- en verkoop ondernemingen
  • Investeringen en financieringen
  • Financiële rapportage en verslaglegging
  • Resultaatbegroting en analyse van resultaatontwikkeling

Estate planning, schenken, testamenten, erven en oudedagsvoorziening

Bij Swart&co helpen wij klanten, particuliere en ondernemers, met estate planning en het opstellen van testamenten/pensioenen. Wij kunnen met u sparren over het nalaten van (ondernemings)vermogen aan familie/organisaties, of het nalaten van vaste activa zoals bijvoorbeeld kunst of een huis. We zijn niet gelieerd aan een verzekeringsmaatschappij en helpen u met ons onafhankelijk advies uw keuze te maken.

Huwelijkse voorwaarden

Heeft u uw levenspartner gevonden? Allereerst gefeliciteerd! Naast een mooie stap in uw leven is een huwelijk ook een financiële aangelegenheid, geregeld in de huwelijkse voorwaarden. Huwelijkse voorwaarden worden opgemaakt door een notaris. De adviseurs bij Swart&co kunnen u helpen de juiste, voor u van toepassing zijnde, keuzes ten aanzien van de huwelijkse voorwaarden te maken.

Aan- en verkoop ondernemingen

Wilt u een onderneming overnemen of in de verkoop zetten? Dan wilt u uiteraard dat de financiën goed geregeld worden. Bij Swart&co helpen we al jaren ondernemers met de aan- en verkoop van bedrijven. Ook bij het over doen van uw familiebedrijf op bijvoorbeeld uw zoon/dochter ontmoet u de nodige financiële en fiscale uitdagingen. Wij begeleiden u graag door het labyrint van financiële en fiscale regels.

Investeringen en financieringen

Overweegt u als persoon of als bedrijf een investering te doen? Dan wilt u natuurlijk eerst weten of dit mogelijk is, wat de beste aanpak is en of de investering zichzelf terugverdiend. Onze ervaren accountants hebben zowel kennis van particuliere als zakelijke investeringen en kunnen u deskundig advies geven. Hierdoor kunnen investeringsbeslissingen op basis van de correcte cijfers genomen worden.

Financiële rapportage en verslaglegging

Dagelijks, wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks inzicht in uw financiële cijfers? Onze accountants helpen u met een op maat gemaakte rapportage.

Resultaatbegrotingen & analyses

Uiteraard is het belangrijkste van ondernemen een gunstig resultaat. Daarom staan wij u graag bij met analyses van resultaatontwikkeling en resultaatbegrotingen. Hierdoor krijgt u onder andere inzicht in hoe uw bedrijfsresultaat zich ontwikkelt per periode. Heeft u meerdere producten/diensten die u aanbiedt? Dan geeft deze analyse ook inzicht in welke producten het meeste bijdragen aan uw resultaat. Waardevolle kennis die u als ondernemer helpen de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen.

Overige financiële adviezen

Zoals al aangegeven is financieel advies altijd maatwerk. Bovenstaande adviezen zijn slechts een greep uit onze kennis. Bij andere vragen helpen wij u graag. Swart&co is bij het geven van financieel advies onafhankelijk van andere instanties. Hierdoor weet u zeker dat u een eerlijk advies krijgt.

Financieel advies voor de toekomst

De financiële advisering van Swart&co Accountants heeft als doel uw financiële toekomst zeker te stellen. Bij financieel advies kunt u denken aan advies op bedrijfseconomisch terrein, zoals investeringsbeslissingen, bedrijfsdoorlichting en bedrijfsfinanciering. Op particulier financieel terrein adviseren wij over zaken als bedrijfsopvolging, huwelijkse voorwaarden en testament en erven.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie omtrent financieel advies contact op met een van onze adviseurs.