Financieel advies Amstelveen

Financieel advies is maatwerk. Bij Swart&co Accountants uit Amstelveen kiezen wij daarom voor een persoonlijke benadering. Wat uw vraagstuk ook is, onze ervaren specialisten zullen u voorzien van een onafhankelijk & datagedreven advies. Dit doen wij al sinds 1925 voor zowel ondernemingen als particulieren (estate planning).

Wanneer u in een situatie bent dat u financieel advies nodig heeft, wilt u snel kunnen handelen. In Swart&co Accountants vindt u een betrouwbare partner. Wij denken met u mee voor de korte én lange termijn en zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen. Hierdoor weet u zeker dat u in elk mogelijke situatie de juiste keuzes neemt en waar mogelijk bespaart.

Financieel advies op het gebied van:

  • Estate planning, testamenten, erven, pensioenen en oudedagsvoorziening
  • Huwelijkse voorwaarden uitwerken
  • Aan- en verkoop ondernemingen
  • Investeringen en financieringen
  • Financiële rapportage en verslaglegging
  • Resultaatbegroting en analyse van resultaatontwikkeling

Estate planning, testamenten, erven & pensioenen bij Swart&co Amstelveen

Bij Swart&co helpen wij particuliere klanten met estate planning en het opstellen van testamenten/pensioenen. Wij kunnen u ook advies geven over het nalaten van vermogen aan familie/organisaties. Of het nalaten van vaste activa zoals een huis. Daarnaast kunt u voor het plannen en beheren van uw persoonlijke pensioen of erfenis ook altijd bij ons terecht. We zijn geen pensioenfonds en geven altijd een onafhankelijk advies.

Huwelijkse voorwaarden opstellen

Heeft u uw levenspartner gevonden? Allereerst gefeliciteerd! Naast een mooie stap in uw leven is een huwelijk ook een financiële aangelegenheid. Bij Swart&co zijn we bevoegd voor het opstellen van huwelijkse voorwaarden en helpen we u hier graag bij.

Aan- en verkoop ondernemingen

Wilt u een onderneming overnemen of in de verkoop zetten? Dan wilt u uiteraard dat de financiën goed geregeld worden. Bij Swart&co helpen we al jaren ondernemers met de aan- en verkoop van bedrijven. Ook voor het overzetten van uw familiebedrijf op een andere naam (bijvoorbeeld uw zoon/dochter) kunnen wij het papierwerk op orde maken.

Investeringsadvies & vermogensplanning

Overweegt u als persoon of als bedrijf een investering te doen? Dan wilt u natuurlijk eerst weten of dit mogelijk is, wat de beste aanpak is en of de investering zichzelf terugverdiend. Onze ervaren accountants hebben zowel kennis van particuliere als zakelijke investeringen en kunnen u deskundig advies geven. Hierdoor kunnen investeringsbeslissingen op basis van de correcte cijfers genomen worden.

Financiële rapportage en verslaglegging

Dagelijks, wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks inzicht in uw financiële cijfers? Onze accountants helpen u met een op maat gemaakte rapportage. Door ons eigen boekhoudprogramma heeft u bovendien ten alle tijde online inzicht in de meest recente cijfers van uw onderneming.

Resultaatbegrotingen & analyses van resultaatontwikkeling

Uiteraard is het belangrijkste van ondernemen een gunstig resultaat. Daarom staan wij u graag bij met analyses van resultaatontwikkeling en resultaatbegrotingen. Hierdoor krijgt u onder andere. inzicht in hoe uw bedrijfsresultaat zich ontwikkelt per periode. Heeft u meerdere producten/diensten die u aanbiedt? Dan geeft deze analyse ook inzicht in welke producten het meeste bijdragen aan uw resultaat. Waardevolle kennis die u als ondernemer helpen de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen.

Overige financiële adviezen

Zoals al aangegeven is financieel advies altijd maatwerk. Bovenstaande adviezen zijn slechts een greep uit onze kennis en andere vragen helpen wij u ook graag mee. Swart&co is bij het geven van financieel advies onafhankelijk van andere instanties. Hierdoor weet u zeker dat u een eerlijk advies krijgt.

Financieel advies met oog op de toekomst

De financiële advisering van Swart&co Accountants heeft als doel uw financiële toekomst zeker te stellen. Bij financieel advies kunt u denken aan advies op bedrijfseconomisch terrein, zoals investeringsbeslissingen, bedrijfsdoorlichting en bedrijfsfinanciering. Op particulier financieel terrein adviseren wij over zaken als bedrijfsopvolging, huwelijkse voorwaarden en testament en erven.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie omtrent financieel advies contact op met een van onze adviseurs.