MVO

Swart&co Accountants levert graag een positieve bijdrage aan de maatschappij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Dit kan op vele manieren. Goed werkgeverschap is er een van. Binnen onze organisatie voeren wij een sociaal en flexibel personeelsbeleid. We bieden een goede werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kiezen heel bewust voor duurzame huisvesting. We maken gebruik van milieuvriendelijk drukwerk, voeren een energiezuinig beleid en we scheiden ons afval. Daarnaast sponsoren we diverse sport- en buurtactiviteiten.

Het credo ‘Een betere maatschappij begint bij jezelf’ ligt wat ons betreft in lijn met MVO. Oog voor de medemens en onze directe omgeving, het milieu en de wijze waarop we met geld omgaan.

MVO uit zich een aantal initiatieven:

  • Sociaal en flexibel personeelsbeleid; een goede werkomgeving en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met oog voor de balans tussen werk en vrije tijd
  • Op ons kantoor digitaliseren we zoveel mogelijk. We investeren in automatisering om slimmer te kunnen produceren. Ook printen we alleen hoognodige, officiĆ«le documenten en scheiden we ons afval.
  • We verrichten kosteloos werkzaamheden voor diverse goede doelen organisaties op het terrein van sport en cultuur.
  • Daarnaast sponsoren en ondersteunen we meerdere sport- en culturele organisaties