Over ons

Persoonlijke dienstverlening in financiële zaken. Dat is waar Swart&co Accountants voor staat. Wij zijn bewust ‘klein’ gebleven. Dit betekent korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijke service.

Missie & visie

Onze accountants en adviseurs zijn maatschappelijk betrokken. Zij verdiepen zich in hun vakgebied, in de ontwikkelingen bij andere bedrijven en in de veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op haar cliënten. De medewerkers van Swart&co zijn gefocust op kansen en het tijdig geven van de juiste adviezen. Zie jij jezelf werken in dit team? Bekijk dan onze vacatures.

Wij zijn een toegewijd accountantskantoor dat financiële dienstverlening biedt aan ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en aan particulieren.

collega's sparren over een balie

Onze strategie

Onze kernwaarden zijn een onmisbaar onderdeel in onze strategie. Deze kernwaarden en uitgangspunten die de identiteit van Swart&co bepalen zijn:

  1. Kwaliteit en integriteit
  2. Kennis en ervaring
  3. Goede mensen
  4. In de samenleving

Onze kernwaarden uiten zich in alles wat we doen voor onze klanten. We zijn jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Maar wat merk jij van onze kernwaarden?

Kwaliteit en integriteit

Bij Swart&co staat een hoge kwaliteitsstandaard centraal. Zowel cliënten als het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professioneel kritische instelling van onze mensen. Integriteit en onafhankelijkheid zijn fundamenteel voor ons. Dit wordt gewaarborgd onder meer door een solide systeem voor kwaliteitscontrole.

Kennis en ervaring

Swart&co put uit een rijke bron van kennis en ervaring. Er is veel aandacht voor de permanente kennisontwikkeling van de medewerkers. De beschikbare kennis zetten wij optimaal voor u in, door kennisdeling, multidisciplinair werken en het tijdig inschakelen van specialisten als de situatie erom vraagt.

collega's op een rijtje van Swart en co

Goede mensen

Kwalitatief goede medewerkers zijn voor ons en voor u van groot belang. De essentiële kernwaarden hierbij zijn: permanente persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, professioneel kritische instelling, oplossingsgerichtheid en pragmatisch handelen.

In de samenleving

Swart&co staat midden in de samenleving, heeft oog voor de wensen en eisen van cliënten en het maatschappelijk verkeer.

  • Jouw betrouwbare partner
  • Financieel advies op maat
  • Korte lijnen met ervaren specialisten