Salarisadministratie Amstelveen

Swart&co Accountants uit Amstelveen regelt uw salarisadministratie snel en eenvoudig. Wij staan garant voor een persoonlijke en effectieve aanpak. Of het nu gaat om de aangifte loonheffingen, pensioenopgave, het maken van salarisspecificaties of ander salarisadministratie zaken. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Sommige ondernemers vinden het een lastige stap salarisadministratie uit te besteden. Het is toch een grote verantwoordelijkheid: je personeel rekent er immers op dat het geld op tijd binnenkomt. Daarom zien wij dat veel ondernemers dit zelf doen terwijl het erg tijdrovend werk is. Bovendien vereist dit veel precisie. Deze tijdsbesparing en zekerheid dat de salarisadministratie goed geregeld is zijn de belangrijkste redenen om dit werk uit te besteden.

Uw salarisadministratie altijd goed op orde

Wanneer u de salarisadministratie uitbesteed aan Swart&co weet u zeker dat alles op rolletjes loopt. Bovendien bespaart u erg veel tijd als ondernemer die u kunt stoppen in extra aandacht voor uw bedrijf.

Bespaar eigen tijd & voorkom misverstanden

Wanneer u als ondernemer zelf de volledige salarisadministratie uitvoert komt dit er vaak ‘even bij’. Dit terwijl uw agenda waarschijnlijk al bomvol belangrijke afspraken staat. Wij zien dan ook vaak dat ondernemers die dit zelf doen simpelweg te weinig tijd hebben om dit correct uit te voeren. Voorkom daarom last minute stress aan het einde van elke maand en vervelende (kostbare) misverstanden. Laat het over aan een specialist.

Wat wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Salarisspecificaties
  • Salarisadministratie
  • Aangifte loonheffingen
  • Online diensten

Wij zijn gevestigd in Amstelveen echter voeren onze diensten ook uit voor klanten uit andere regio’s zoals Amsterdam, landelijk of internationaal.

Opstellen & bijhouden salarisspecificaties

In Nederland heeft elke werknemer recht op een digitale of papieren toelichting bij zijn loon: de zogenaamde salarisspecificaties. Wij kunnen deze specificaties voor u opstellen en bovendien opsturen naar uw personeel (of bij u aanleveren zodat u dit laatste zelf kunt doen).

Aangifte loonheffingen/loonbelasting

Naast het bijhouden van de loonheffingen zelf kunnen we u ook helpen met de loonheffingen/loonbelasting. Wij berekenen de bedragen, adviseren u over de beste aanpak en doen vervolgens de aangifte.

Benieuwd hoe we u nog meer kunnen helpen met belastingen? Bezoek eens de belastingadvies pagina.

Doe uw salarisadministratie online

Met Salaris Online heeft u direct toegang tot uw werknemersgegevens en salarisadministratie. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om samen met de salarisadministrateurs van Swart&co Accountants uw administratie te doen.

Contact opnemen met Swart&co

Het bijhouden van de salarissen die door uw onderneming betaald moeten worden en de bijbehorende mutaties is veel werk. Dit terwijl het natuurlijk cruciaal is dat alles goed gaat. Wij nemen u die zorgen uit handen en regelen de gehele administratie van A tot Z.

Neem voor meer informatie over salarisadministratie contact op met een van onze adviseurs.