Salarisadministratie Amstelveen

Salarisadministratie Amstelveen

Swart&co Accountants uit Amstelveen regelt uw salarisadministratie snel en eenvoudig. Wij staan garant voor een persoonlijke en effectieve aanpak. Of het nu gaat om de aangifte loonheffingen, pensioenopgave, het maken van salarisspecificaties of ander salarisadministratie zaken. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Ondernemers zien de salarisadministratie als een grote verantwoordelijkheid: het vereist veel precisie en je personeel rekent er op dat het juiste salaris op tijd binnenkomt. Daarom zien wij dat veel ondernemers dit zelf doen terwijl het erg tijdrovend werk is. Onze ervaring met salarisadministraties, onze kennis van de diverse (CAO) regelingen en onze geautomatiseerde processen maken dat uw salarisadministratie bij ons in goede handen is. 

Uw salarisadministratie altijd goed op orde

Wanneer u de salarisadministratie uitbesteedt aan Swart&co weet u zeker dat alles op rolletjes loopt. Bovendien bespaart u erg veel tijd welke u kunt besteden aan juist datgene waar uw hart sneller van gaat kloppen: ondernemen!

Bespaar tijd & voorkom misverstanden

Wanneer u als ondernemer zelf de volledige salarisadministratie verwerkt komt dit er vaak ‘even bij’. Dit terwijl uw agenda waarschijnlijk al bomvol belangrijke afspraken staat. Wij zien dan ook vaak dat ondernemers die dit zelf doen simpelweg te weinig tijd hebben om dit correct uit te voeren. Voorkom daarom last minute stress aan het einde van elke maand en vervelende (kostbare) misverstanden. Laat het over aan onze specialist.

Wat wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Salarisspecificaties
  • Aangifte loonheffingen
  • Batchbetaling
  • CAO’s en pensioenregelingen
  • Primaire toets personeelsdossiers

Opstellen & bijhouden salarisspecificaties

In Nederland heeft elke werknemer recht op een digitale of papieren toelichting bij zijn loon: de zogenaamde salarisspecificaties. Wij kunnen deze specificaties voor u opstellen en bovendien mailen naar uw personeel (of bij u aanleveren zodat u dit laatste zelf kunt doen).

Aangifte loonheffingen

Naast het berekenen van de loonheffingen kunnen we u ook helpen met het indienen van de aangifte loonheffingen. Wij adviseren u over de beste aanpak.

Benieuwd hoe we u nog meer kunnen helpen met belastingen? Bezoek eens de belastingadvies pagina.

Doe uw salarisadministratie online

Met Salaris Online heeft u direct toegang tot uw werknemersgegevens en salarisadministratie. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om samen met de salarisadministrateurs van Swart&co Accountants uw administratie te doen.

Contact opnemen met Swart&co

Het bijhouden van de salarissen die door uw onderneming betaald moeten worden en de bijbehorende mutaties is veel werk. Dit terwijl het natuurlijk cruciaal is dat alles goed gaat. Wij nemen u die zorgen uit handen en regelen de gehele administratie van A tot Z.

Wij zijn gevestigd in Amstelveen echter voeren onze diensten ook uit voor klanten uit andere regio’s zoals Amsterdam, landelijk of internationaal. Heeft u andere vraagstukken over salarisadministratie? Bel ons gerust dan kijken we samen of we u kunnen helpen.

Neem voor meer informatie over salarisadministratie contact op met een van onze adviseurs.