Financiële administratie Amstelveen

Financiële administratie Amstelveen

Swart&co is al sinds 1925 uw specialist voor financiële administratie in Amstelveen. Van MKB tot grote organisatie: onze specialisten weten precies hoe ze uw administratie zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Door de deskundige adviezen van onze ervaren accountants wordt u als ondernemer ontzorgd.

twee handen op een laptop

Waarom uw administratie uitbesteden?

Het voeren van een goede boekhouding schept helderheid over uw financiële situatie. Door uw financiële administratie uit te besteden aan de ervaren specialisten van Swart&co Accountants bespaart u tijd en wint u controle en overzicht. Wanneer uw financiële administratie op orde is, ziet u exact hoe uw organisatie ervoor staat en waar u eventueel nog kunt bijsturen. Bovendien denken onze accountants graag met u mee om financiële kansen in kaart te brengen.

Ondersteuning van uw eigen specialisten

Heeft u al eigen medewerkers in huis voor financiële administratie? Ook dan is het verstandig een accountant mee te laten kijken. Doordat wij een frisse blik werpen op uw financiële werkwijze kan dit tot nieuwe inzichten (en daarmee besparingen) leiden. Bovendien is uw organisatie minder afhankelijk van de beschikbaarheid van uw eigen personeel. Gaat uw in-house accountant op vakantie, of is er sprake van ziekte? Dan is het, zeker voor grotere organisaties, verstandig een back-up te hebben. Bij Swart&co vervullen we deze rol.

Uw specialist in Amstelveen

Onze administratieve medewerkers kunnen zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor de administratie verzorgen. En uiteraard kunnen zij over uw schouder meekijken als u zelf de administratie voert. Mits gewenst kunnen zij u ook voorzien van tussentijdse rapportages. Zo weet u zeker dat alle financiële cijfers goed op orde zijn. Natuurlijk hoeft u niet perse uit Amstelveen te komen: bedrijven uit Amsterdam of elders in het land zijn ook zeker welkom!

Wij helpen u met:

  • Het verzorgen van uw boekhouding bij u of bij ons op kantoor; enkele uren per dag, week of maand
  • Het verzorgen van tussentijdse rapportages
  • Aangiften omzetbelasting en aangiften ICP
  • Cashflowprognose

Heeft u specifieke wensen voor het bijhouden van uw boekhouding? Geef het gerust bij ons aan en dan adviseren wij u over de mogelijkheden.

Ervaren & bekwaam

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Swart&co bent u verzekerd van uitstekend financieel advies. Onze specialisten hebben ruim 15+ jaar ervaring met boekhouding/administratie in alle soorten en maten. Door deze uitgebreide ervaring en brede expertise kunnen wij onze klanten uitstekend helpen.

Online boekhoudprogramma

Voor het voeren van de financiële administratie kunt u gebruik maken van een online boekhoudprogramma. Dit pakket regelt het onderhoud en dergelijke zelf en is hierdoor een zeer efficiënte en betrouwbare oplossing. Bij Swart&co dient dit pakket als basis van ons werk waardoor we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het geven van nuttige adviezen en inzichten.

Contact opnemen met Swart&co

Meer helderheid over uw financiële situatie? Of graag een helpende hand en frisse inzichten bij uw financiële administratie? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.