Financiële administratie Amstelveen

Swart&co is al sinds 1925 uw specialist voor financiële administratie in Amstelveen. Van MKB organisatie tot grote corporatie: onze specialisten weten precies hoe ze uw administratie zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Sterker nog: ons administratiekantoor bestaat al sinds 1925. Door onze ervaring te combineren met ons eigen boekhoudprogramma heeft u het beste van beide werelden. De deskundige adviezen van een ervaren accountant & de efficiëntie 24/7 inzichtelijkheid van een online programma. En misschien wel het belangrijkste: de ontzorging van een administratiekantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Waarom uw financiële administratie uitbesteden?

Het voeren van een goede boekhouding schept helderheid over uw financiële situatie. Door uw financiële administratie uit te besteden aan de ervaren specialisten van Swart&co Accountants bespaart u tijd en wint u aan controle en overzicht. Wanneer uw financiële administratie op orde is, ziet u exact hoe uw organisatie ervoor staat en waar u eventueel nog kunt bijsturen. Bovendien denken onze accountants graag met u mee om financiële kansen in kaart te brengen.

Ondersteuning van uw eigen specialisten

Heeft u ook eigen medewerkers in huis voor financiële administratie? Ook dan kan het verstandig zijn een accountant mee te laten kijken. Doordat wij een frisse blik werpen op uw financiële werkwijze kan dit tot nieuwe inzichten (en daarmee besparingen) leidden. Bovendien is uw organisatie minder afhankelijk van de beschikbaarheid van uw eigen personeel. Stel bijvoorbeeld uw in-house accountant gaat op vakantie of is ziek? Dan is het, zeker voor grotere organisaties, verstandig een back-up te hebben. Bij Swart&co vervullen we deze rol voor meerdere klanten..

Uw specialist voor financiële administratie in Amstelveen

Onze administratieve medewerkers kunnen zowel bij u op kantoor als bij ons op kantoor de administratie verzorgen. En uiteraard kunnen zij over uw schouder meekijken als u zelf de administratie voert. Mits gewenst kunnen zij u ook voorzien van tussentijdse rapportages. Zo weet u zeker dat alle financiële cijfers goed op orde zijn. Natuurlijk hoeft u niet perse uit Amstelveen te komen: bedrijven uit Amsterdam of elders in het land zijn ook zeker welkom!

Deze administratieve diensten kunt u uitbesteden:

  • Het verzorgen van uw boekhouding bij u of bij ons op kantoor; enkele uren per dag, week of maand
  • Het verzorgen van tussentijdse rapportages
  • Aangiften omzetbelasting en aangiften ICP
  • Cashflowprognose

Heeft u specifieke wensen voor het bijhouden van uw boekhouding? Geef het gerust bij ons aan en dan adviseren wij u over de mogelijkheden.

Onze accountants zijn ervaren & gecertificeerd

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Swart&co bent u verzekerd van uitstekend financieel advies. Onze specialisten hebben ruim 15+ jaar ervaring met boekhouding/administratie in alle soorten en maten. Uiteraard is het grootste deel van onze medewerkers dan ook voorzien van een RA of AA opleiding. Door deze uitgebreide ervaring en brede expertise kunnen wij onze klanten uitstekend helpen.

Online administratie met ons boekhoudprogramma

Voor het voeren van de financiële administratie kunt u gebruik maken van ons online boekhoudprogramma. Dit pakket regelt het onderhoud en dergelijke zelf en is hierdoor een zeer efficiënte en betrouwbare oplossing. Het systeem verwerkt automatisch uw bedrijfsgegevens en geeft u 24/7 inzicht in uw bedrijfsfinanciën. Bij Swart&co dient dit pakket als basis van ons werk waardoor we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan het geven van nuttige adviezen en inzichten.

Contact opnemen met Swart&co

Hulp nodig bij uw financiële administratie? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.