Accountancy Amstelveen

Accountancy Amstelveen

  • Ervaren RA & AA accountants
  • Altijd onafhankelijk advies op maat
  • Gecertificeerd via NBA en AFM

Met de accountants van Swart&co Amstelveen krijgt u meer grip op uw onderneming. Onze accountants zien toe op de juiste toepassing van wet- en regelgeving en verzorgen de financiële verantwoording van uw bedrijf. Het doel van ons accountantskantoor is het verhogen van het rendement van uw onderneming en het signaleren van kansen. Dit doen onze adviseurs in Amstelveen, Amsterdam en daarbuiten. Zo kunt u zich als ondernemer focussen op uw bedrijfsprocessen.

Waarom een accountant inhuren?

Een goede accountant wordt door veel ondernemers als ‘duur’ bestempeld. In de praktijk echter levert een goede account geld op. Door het bieden van waardevolle inzichten in je onderneming en adviezen van onze (belasting-)adviseurs bespaar je immers op kosten. Bovendien komt het geregeld voor dat wij op basis van de financiële cijfers interessante kansen zien voor uw bedrijf. Kortom: het inhuren van een accountant heeft vele voordelen! Boven alles is het vooral gemakkelijk; door onze expertise weet u zeker dat alles goed en op tijd geregeld wordt.

Accountancy is meer dan cijfers

De accountants van Swart&co hebben passie voor hun vak en kijken verder dan de cijfers. We kijken naar de ontwikkeling van uw bedrijf en uw persoonlijk succes. Onze accountants kiezen voor korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Wij zien onze accountancy werkzaamheden niet als sluitstuk van onze dienstverlening, maar als begin van uw succes.

Accountancy diensten

  • Controleren en samenstellen van uw jaarcijfers
  • Bedrijfseconomisch advies
  • Periodieke rapportages
  • Financiële onderzoeken: kredietonderzoek, due-dilligence, waardebepaling, waarderingen
  • Inzicht geven in uw bedrijfsprocessen
  • Subsidieverklaringen
  • Inleenverklaringen 

Controle- en samenstelopdrachten

Een goede analyse begint natuurlijk met 100% betrouwbare financiële overzichten. Onze samenstelwerkzaamheden verhogen de betrouwbaarheid van de jaarrekening.
Afhankelijk van de omvang van uw onderneming kwalificeert u wellicht als controleplichtige vennootschap. Wij zijn in het bezit van de WTA-vergunning en kunnen deze controle voor u uitvoeren. Controle-opdrachten, zowel wettelijk als vrijwillig, en samenstelopdrachten worden altijd in overleg met u als klant ingepland en uitgevoerd.

Bedrijfseconomisch advies

Op basis van uw financiële cijfers kunnen onze specialisten u uitgebreid adviseren over de bedrijfseconomische kansen voor uw organisatie. Uiteraard vindt dit altijd plaats met ervaren en gecertificeerde accountants. Wanneer u een vaste klant van ons bent zullen we bovendien altijd onze ogen open houden voor potentiële kansen in de toekomst.

Daarnaast bieden we ook belastingadvies en ander financieel advies aan.

Periodieke rapportages

Om duidelijk inzicht te hebben in uw cijfers is het belangrijk om periodiek een rapportage te maken van de bedrijfsresultaten. Dit levert belangrijke informatie op over uw bedrijfsvoering in de afgelopen periode. Indien gewenst kunnen we deze rapportage periodiek met u doornemen.

Financiële onderzoeken

Heeft u een specifiek vraagstuk over uw financiën? Dan gaan wij namens u op onderzoek uit. Denk hierbij vooral aan kredietonderzoek, due-dilligence, waardebepalingen en waarderingen. Wilt u een ander financieel onderzoek laten uitvoeren? Neem dan contact op.

Krijg inzicht in bedrijfsprocessen

Tot slot kunnen wij als accountant u ook inzicht geven in uw bedrijfsprocessen. Door te kijken naar de cijfers kunnen namelijk adviezen naar voren komen om uw werkwijze efficiënter te maken. Ook kunnen wij u op basis van de cijfers inzicht geven in wat er gebeurt in uw organisatie.

Contact opnemen met Swart&co

Wilt u meer informatie over onze dienst accountancy, neem dan contact op met een van onze adviseurs.