Fiscaal advies particulieren

Als particulier kan uw financiële en fiscale administratie vrij complex zijn. Hierdoor wordt het lastig om uw vermogen op de juiste wijze te structureren en de belastingaangifte op correcte wijze in te vullen. Het niet optimaal benutten van de diverse fiscale faciliteiten  kan leiden tot kostbare fouten. Daarom bieden we bij Swart&co al jaren fiscaal advies voor particulieren.

Wanneer is een fiscaal advies voor particulieren nuttig?

Het is lastig vooraf in te schatten wanneer een financieel/fiscaal advies zinvol is: daar is het advies juist voor. Echter geldt dat voor grotere bedragen een advies vaak zinvol blijkt te zijn. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij altijd de afweging maken of een advies nuttig is voor wij deze “blind” gaan uitvoeren.

Voorkom “fiscale stress”

Een fiscaal advies geeft ook een bepaalde rust. Het geeft u inzicht in hoe u uw fiscale situatie optimaal kunt inrichten. Dit voorkomt de nodige stress over mogelijk onnodige risico’s en uitgaven. In dat opzicht is een financieel / fiscaal advies altijd de moeite waard.

Swart&co: uw fiscaal adviseur

Elke dag opnieuw helpen wij onze klanten met belastingadvies. Ook voor particulieren hebben wij de kennis & know-how om op een juiste manier u te helpen. Al sinds 1925 zijn we bij Swart&co bezig met fiscale en accountancy zaken. We hebben dus vrijwel elk scenario al een keer gezien, en kunnen u vast ook helpen

Wij geven fiscaal advies over:

  • Belastingen
  • Privé investeringen
  • Privé financiële huishouding
  • Financiële planning erfenis/schenkingen
  • Financiële planning huwelijk
  • En meer….

Onze werkwijze

U en uw adviesaanvraag staan bij ons centraal. Op basis van een eerste kennismakingsgesprek bepalen we dan ook samen op welke wijze wij u het best kunnen  ondersteunen.

Altijd op maat

Een advies heeft pas echt waarde als het maatwerk is. Om écht fiscaal voordeel aan een advies over te houden is het belangrijk dat uitvoerig naar uw individuele situatie geluisterd en gekeken wordt. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk zullen onze adviezen op onderdelen ook algemeen zijn, echter kijken we dus uitdrukkelijk ook verder dan dat.

Vast contactpersoon

Uw persoonlijke accountant zorgt ervoor dat uw adviesaanvragen altijd bij de juiste specialist terecht komen, maar zorgt dat hij/zij het overzicht behoud.  Zo heeft u de expertise van een heel kantoor echter de korte lijntjes van een persoonlijke accountant.

Fiscaal advies ontvangen?

Neem dan contact op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.