Financieel adviseur Amstelveen

Financieel adviseur Amstelveen: De financieel adviseurs van Swart&co kijken verder dan de financiële administratie en ondersteunen uw onderneming (of privé financiën) met goede, gedegen adviezen. Wij staan al sinds 1925 voor kwaliteit & service. Of het nu gaat om een specifieke hulpvraag of periodieke advisering op basis van uw situatie en wensen: onze financiële adviezen zijn altijd maatwerk.

Wij geven financieel advies over:

  • Belastingen
  • Investeringen
  • Bedrijfsovernames (of verkopen)
  • Boekhouding
  • Specifieke vragen n.a.v. jaarstukken
  • Privé financiën
  • En meer….

Wij hebben de kennis en ervaring om u op elk van de bovenstaande gebieden te adviseren. Weet u niet zeker of wij voor u de beste partij zijn om u te helpen? Dan is contact opnemen het makkelijkst.

Al jarenlang een begrip in Amstelveen

In deze tijd, waarin veel “online” gebeurt en de communicatie per mail en/of telefoon gaat is de fysieke afstand tot uw accountant niet van het grootste belang. Toch kunnen wij ons voorstellen dat de “adviseur om de hoek” in sommige gevallen makkelijk is, want als het financieel spannend wordt moet er snel geschakeld kunnen worden. Wij begrijpen dat al te goed en kunnen die flexibiliteit ook bieden.

En daarbuiten

Begrijp ons niet verkeerd: Amstelveen is ons thuis. Echter zijn we méér dan een lokale adviseur/accountant. Veel van onze klanten opereren landelijk en/of internationaal. We kijken dus verder dan de regelgeving van ons eigen kikkerlandje en kunnen u al dan niet met specialisten uit ons netwerk ook “over de grens” adviseren.

ZZP adviseur of accountantskantoor?

Natuurlijk heeft u als ondernemer ook de optie en vrijheid om een ZZP adviseur in te schakelen. Dit is echter niet altijd optimaal. Bij Swart&co geloven we dat vele handen licht werk maken en de kwaliteit ten goede komt. Vanuit onze ervaring en opleiding kunnen wij de meeste van uw adviesaanvragen zelf behandelen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten. Uw adviesaanvraag wordt rekening houdend met de door ons opgedane kennis van uw onderneming behandeld. Bovendien gaat de door Swart&co opgedane kennis van uw onderneming niet verloren bij het vertrek van uw adviseur.

Financieel adviseur Amstelveen inhuren?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en kennismaking.