Accountant Amsterdam

Op zoek naar een accountant in de omgeving van Amsterdam? Swart&co accountants is een ervaren accountantskantoor vlakbij Amsterdam gevestigd in Amstelveen. U kunt bij ons terecht voor al uw accountancy gerelateerde vragen (particulier & zakelijk). Al ons uitvoerend personeel is RA/AA gecertificeerd en heeft ruime ervaring met uiteenlopende financiële vraagstukken.

Direct een afspraak inplannen? Neem nu vrijblijvend contact op.

Swart&co uit Amstelveen: vlakbij Amsterdam

Ons kantoor is gelegen aan de startbaan 6 in Amstelveen. Dit is een steenworp afstand van Amsterdam-Zuid en slechts 20 minuten in de auto vanaf Amsterdam centrum. Hierdoor weet u zeker dat u werkt met een accountant die de unieke Amsterdamse mentaliteit bezit en begrijpt.

Uw accountant voor:

Swart&co kan u helpen met elk financieel vraagstuk

Of u nou op zoek bent naar een persoonlijke accountant, een financieel bedrijfsadviseur of een bedrijfsaccountant. Bij Swart&co kunnen we u op al deze manieren helpen. Tegelijk. Hierdoor heeft u zowel uw persoonlijke als zakelijke accountancy vraagstukken op één plek in beheer. Dit bespaart op zijn beurt een hoop tijd.

Accountant Amsterdam particulier

Bent u een particulier met een groot vermogen? Dan is het verstandig een persoonlijke accountant in te schakelen die namens u de financiën goed op orde houd. Naast dit dagelijkse werk kunnen wij u ook voorzien van belastingadvies (o.a. inkomstenbelasting, erfbelasting etc.), helpen met het opstellen van huwelijkse voorwaarden of pensioenadvies.

Accountant Amsterdam voor bedrijven (zakelijk)

Uiteraard zijn wij er ook voor bedrijven, van MKB tot corporatatie, bij Swart&co kunnen we uw gehele financiële administratie overnemen. Dit doen we altijd met één doel: meer rendement voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring als accountant in het bedrijfsleven bent u verzekerd van optimale efficiëntie.

Onze werkwijze

Bij Swart&co geloven wij in transparantie & efficiëntie in ons werk. Daarom maken wij gebruik van een eigen boekhoudpakket waarin u uw bedrijfsgegevens 24/7 kunt inzien. Onze accountants zullen namens u de administratieve taken uitvoeren en houden bovendien de financiën scherp in de gaten. Mocht dit nodig zijn zorgen wij ook voor de afhandeling van belastingen, salarissen of voorzien wij u van een passend advies.

Waarom werken met Swart&Co

  • RA/AA opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar & discreet
  • Online boekhoudpakket

Wat ons naast bovenstaande punten écht uniek maakt is onze aandacht voor onze klanten. Wij denken altijd mee over uw financiële situatie en hoe u deze kunt verbeteren. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Swart&co weet u daarom zeker dat u het best mogelijke financiële advies ontvangt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.