Accountant Amsterdam

Op zoek naar een accountant in Amsterdam? Swart&co accountants is een ervaren accountantskantoor vlakbij Amsterdam gevestigd in Amstelveen. U kunt bij ons terecht voor al uw accountancy gerelateerde vragen (particulier & zakelijk). Al ons uitvoerend personeel is RA/AA gecertificeerd en heeft ruime ervaring met uiteenlopende financiële vraagstukken. Van salarisadministratie tot belastingadvies.

Direct een afspraak inplannen? Neem nu vrijblijvend contact op.

Swart&co uit Amstelveen: vlakbij Amsterdam

Ons accountantskantoor is gelegen aan de startbaan 6 in Amstelveen. Dit is een steenworp afstand van Amsterdam-Zuid en slechts 20 minuten in de auto vanaf Amsterdam centrum. Hierdoor weet u zeker dat u werkt met een accountant die de unieke Amsterdamse mentaliteit bezit en begrijpt.

Uw accountant voor alle diensten:

Onze kennis en kunde gaat dus veel verder dan “enkel” boekhouding.

Swart&co kan u helpen met elk financieel vraagstuk

Of u nou op zoek bent naar een persoonlijke accountant, een financieel bedrijfsadviseur of een bedrijfsaccountant. Bij Swart&co kunnen we u met elk financieel vraagstuk helpen. Tegelijk. Hierdoor zijn wij uw vraagbaak voor zowel uw persoonlijke als zakelijke accountancy vraagstukken. Dit bespaart u een hoop tijd die u nu voor uw onderneming kunt inzetten.

Accountant Amsterdam particulier

Bent u een particulier met een groot vermogen? Dan is het verstandig een persoonlijke accountant in te schakelen die u assisteert bij het inzicht verschaffen en behouden in uw financiën. Naast dit dagelijkse werk voorzien wij ondernemers/particulieren van belastingadvies (o.a. inkomstenbelasting, erfbelasting etc.), het opstellen van huwelijkse voorwaarden of pensioenadvies.

Pensioenadvies Amsterdam

Wilt u weten hoe u & uw familie het beste kunnen genieten van uw pensioen? Bij Swart&co snappen we maar al te goed dat elke euro slechts één keer uitgegeven kan worden. Hoewel we u niet mogen adviseren over de te kiezen pensioenmaatschappij of manier van beleggen kunnen we u wél inzicht geven in uw financiële behoeftes en begeleiden tijdens dit proces. Hierdoor staat u er niet alleen voor en weet u zeker dat uw pensioen op de juiste financiële prognoses/planning gebaseerd is.

Belastingadvies Amsterdam

Als consument heeft u altijd het recht om uw belastingaangifte zo gunstig mogelijk in te vullen (binnen de kaders van de wet). Omdat dit vaak verwarrend en/of ingewikkeld kan worden hebben wij hier eigen experts voor in huis. Deze vullen de aangifte namens u in en zorgen ervoor dat er geen potentiële belastingvoordelen over het hoofd worden gezien. Lees meer over belastingadvies voor ondernemers.

Accountant Amsterdam voor bedrijven (zakelijk)

Uiteraard zijn wij er ook voor bedrijven, van MKB tot corporatie, bij Swart&co kunnen we uw gehele financiële administratie overnemen. Dit doen we altijd met één doel: meer rendement voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring als accountant in het bedrijfsleven bent u verzekerd van optimale efficiëntie.

MKB

Een succesvolle onderneming begint bij een solide financiële huishouding. Vaak is het als MKB’er echter lastig om de tijd zelf vrij te maken hier écht goed in te duiken. Bij Swart&co helpen wij een breed scala aan verschillende MKB bedrijven. Onze ervaren accountants kunnen u dus altijd voorzien van een passend advies, ongeacht uw branche.

Corporate

Naast MKB bedrijven werken wij ook voor veel verschillende corporaties. Dit vraagt uiteraard om een andere aanpak dan het MKB. Bij Swart&co begrijpen wij dit zeer goed en kunnen wij u daardoor altijd op een passende wijze ondersteunen. Dit kan door het overnemen van de volledige financiële afspraken of als adviseur.

Onze werkwijze

Bij Swart&co geloven wij in transparantie & efficiëntie in ons werk. Daarom maken wij gebruik van een eigen boekhoudpakket waarin u uw bedrijfsgegevens 24/7 kunt inzien. Onze accountants zullen namens u de administratieve taken uitvoeren en houden bovendien de financiën scherp in de gaten. Mocht dit nodig zijn zorgen wij ook voor de afhandeling van belastingen, salarissen of voorzien wij u van een passend advies.

Waarom werken met Swart&Co

  • RA/AA opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar & discreet
  • Online boekhoudpakket

Wat ons naast bovenstaande punten écht uniek maakt is onze aandacht voor onze klanten. Wij denken altijd mee over uw financiële situatie en hoe u deze kunt verbeteren. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Swart&co weet u daarom zeker dat u het best mogelijk financiële advies ontvangt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Accountant nieuws Amsterdam

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van accountancy? Lees het laatste nieuws over accountancy.