Accountant Amstelveen

Accountant Amstelveen: Swart&Co is al sinds 1925 het accountantskantoor voor ondernemers in Amstelveen. Elke dag helpen wij grote, kleine en middelgrote ondernemingen met uiteenlopende financiële vraagstukken. Hierin combineren wij de efficiëntie van online boekhoudpakketten met de service, kennis en adviezen van onze RA/AA gecertificeerde accountants. Wij zien het als onze taak om uw onderneming financieel en fiscaal zo goed mogelijk bij te staan. Dit doen we in goed overleg zodat u altijd de werkzaamheden ontvangt die in uw situatie belangrijk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu vrijblijvend contact op.

Al jaren thuis in Amstelveen

U vindt ons accountantskantoor op het adres Startbaan 6 in Amstelveen. Dit kantoor is relatief nieuw en modern, echter is Amstelveen al bijna 75 jaar ons thuis. Ons bedrijf is in 1925 gestart in Amsterdam en heeft alles al een keer meegemaakt. Daardoor kunnen we de ervaring die in die situaties is ontstaan ook met u delen. Zo weet u zeker dat uw bedrijf ook in spannende tijden in goede handen is.

Onze diensten:

Voor elke financiële vraag een antwoord

Wij geloven dat het onze taak is om u financieel te ontzorgen en ondertussen te voorzien van goed advies. Daarom kunt u bij ons écht terecht voor al uw financiële vragen. Daarom behandelen we zowel zakelijke als “privé” vragen van u als ondernemer. Uiteindelijk bepaalt u waar u behoefte aan heeft en zullen wij dat binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk invullen.

Particulier financieel accountant

Als succesvolle ondernemer is het belangrijk dat u het maximale uit uw eigen inkomen haalt. Hier helpen wij u mee o.a. door te ondersteunen bij inkomstenbelasting, erfbelasting etc. Wij zijn geen pensioenadviseur en stellen ook geen huwelijkse voorwaarden op. Wel kunnen wij ondernemers assisteren bij de gedachtevorming over de eigen vermogensplanning m.b.t. het huwelijk, pensioen of overlijden.

Pensioenadvies accountant Amstelveen

Nadrukkelijk zijn we geen beleggingsadviseur of pensioenadviseur. Echter hebben wij wel de kennis en ervaring om te weten hoe u het beste uw pensioen kunt inzetten en verdelen. Zeker bij een groter pensioen is dit zeer verstandig, aangezien u elke euro slechts één keer kan uitgeven of toewijzen.

Belastingadvies accountant Amstelveen

Vanuit particulier oogpunt wilt u graag het maximale deel van uw inkomen behouden. Daarom is het juridisch gezien uw recht om uw belastingaangifte, binnen de regelgeving, zo gunstig mogelijk in te vullen. Dit kan echter vrij ingewikkeld worden door de vele regelingen die bestaan. Geen zorgen, wij helpen u hierbij zodat uw belasting tot een minimum beperkt wordt.

Zakelijk accountant Amstelveen

Heeft u een bedrijf en wilt u graag uw financiën uitbesteden aan een gecertificeerd kantoor? Een verstandige keuze! Voor de continuïteit van uw bedrijf is het immers cruciaal altijd de geldstromen onder controle te hebben. Bij Swart&co hebben we een erg uitgebreid portfolio van zakelijke klanten binnen en buiten Amstelveen. Grote kans dus dat we ook uw onderneming kunnen helpen.

MKB

Als MKB ondernemer is het hard werken. U heeft veel beslissingen te maken om uw bedrijf draaiende te houden en bent bovendien op zoek naar nieuwe klanten/kansen voor uw onderneming. Daarom is het belangrijk te weten welke taken u wél en niet zelf oppakt. Onze accountants weten veel van de MKB markt en kunnen u goed adviseren over wat de beste financiële keuzes zijn. Zo helpen we uw bedrijf groeien.

Grotere ondernemingen (corporates)

Voor NV’s en BV’s zijn de financiën natuurlijk minstens net zo belangrijker als voor particulieren of het MKB. Zij heeft immers te maken met aandeelhouders die bepaalde financiële cijfers verwachten. Bij Swart&co helpen we grote bedrijven daarom met allerlei accountancy werkzaamheden, van jaarrekening tot salarisadministratie. Hierdoor kan uw bedrijf en directie focussen op de groei van de onderneming en/of corporate strategy.

Onze werkwijze

Een moderne accountant werkt tegenwoordig online. Daarom hebben wij zowel voor de financiële- als salarisadministratie online systemen die wij samen met u gebruiken. Heeft u al een eigen boekhoudpakket? Dan koppelen we deze aan onze eigen software. Zo worden “standaard” taken efficiënter om uit te voeren. Tegelijkertijd blijft maatwerk, advies en het herkennen van kansen (of bedreigingen) voor uw onderneming onverminderd belangrijk. Daarom vullen we deze werkzaamheden aan met periodiek overleg en advies. Heeft u speciale wensen over uw financiële rapportage? Dan is dit in overleg mogelijk.

Waarom werken met Swart&Co

  • RA/AA opgeleid personeel
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar & discreet
  • Efficiént werken met online pakketten

Uiteindelijk moet de samenwerking met een accountantskantoor goed zijn op de lange termijn. Het wisselen van administraties is immers een heel gedoe. Daarom focussen wij altijd op het beste advies en wat goed is voor uw onderneming, zodat we samen kunnen groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.