Samenwerken aan succesvol ondernemen

Swart&co Accountants wordt geleid door drie partners die na een afgeronde studie vele jaren ervaring hebben opgedaan in de openbare praktijk.

Het team van assistent-accountants beheerst diverse expertises. Van beginnend assistenten tot zeer ervaren senior assistenten, ze leveren allemaal een essentiële bijdrage. De assistent-accountants krijgen bij ons de kans om zich zowel professioneel als theoretisch te ontwikkelen. Het groot aantal medewerkers dat een RA en AA opleiding volgt onderschrijft dit.

Fiscale afdeling

Onze fiscale afdeling bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers. Zij beantwoorden vrijwel alle belasting gerelateerde vragen van ondernemers en particulieren. Indien nodig kan Swart&co Accountants beschikken over directe lijnen naar zeer bekende en gerenommeerde fiscaal adviespraktijken.

Financiële administratie

De administratieve medewerkers van Swart&co Accountants zijn ervaren in het boeken van de financiële administratie. Zij beschikken over de laatste boekhoudkundige kennis en software waardoor het samenstellen van jaarrekeningen efficiënt verloopt. De administratieve medewerkers kunnen zowel bij u op kantoor als bij ons op kantoor de administratie verzorgen. En uiteraard kunnen zij met u meekijken als u zelf de administratie voert.

Salarisadministratie

Onze ervaren salarisadministrateurs nemen alle zorgen en werkzaamheden betreffende de salarisadministratie uit handen. Of het nu gaat om de aangiften loonheffing, pensioenopgaven, de productie van de salarisspecificaties of bijzondere berekeningen. Wij bieden u op maat gesneden samenwerkingsvormen aan, waarbij u zelf kunt bepalen wat u wel en wat u niet zelf wenst uit te voeren.