Mary Joore

Mary Joore

De administratieve dienstverlening bij Swart&co Accountants wordt verzorgd door een tweetal administratieve medewerkers en een tweetal salarisadministrateurs.

De administratieve medewerkers, genaamd Laurens Koster en Annette Bannenberg, zijn ervaren in het boeken van de financiële administratie. Zij beschikken over de laatste boekhoudkundige kennis en software waardoor het samenstellen van jaarrekeningen efficiënt verloopt. De administratieve medewerkers kunnen zowel bij u op kantoor als bij ons op kantoor de administratie verzorgen. En uiteraard kunnen zij over uw schouder meekijken als u zelf de administratie voert.

Onze ervaren salarisadministrateurs, genaamd Mary Joore en John Mes, zijn in staat om u alle zorgen en werkzaamheden betreffende de salarisadministratie uit handen te nemen. Of het nu gaat om de aangiften loonheffing, pensioenopgaven, de productie van de salarisspecificaties of bijzondere berekeningen. Wij bieden u op maat gesneden samenwerkingsvormen aan, waarbij u zelf kunt bepalen wat u wel en wat u niet zelf wenst uit te voeren.