Khalid el Alaoui

Khalid el Alaoui

“De menselijke maat, dat vind ik heel belangrijk” vertelt Khalid El Alaoui. “Werken op ons kantoor in Amstelveen voelt een beetje als thuiskomen. Vriendelijk, rustig, vertrouwd”. Sinds 2017 is Khalid partner.

Khalid werkt sinds 2007 bij Swart&co. In de controle- en de samenstelpraktijk. “De controlepraktijk is het huzarenstukje van mijn werk. Het is uitdagend en opwindend, met strakke deadlines en veel variabelen” vertelt Khalid. “Toch doe ik de samenstelpraktijk ook graag. Uiteindelijk vind ik de momenten dat ik met een klant aan tafel zit het meest waardevol, dat is waar we echt het verschil maken”.

De Nederlandse wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Voor veel mensen zorgt dit voor frustratie. Niet voor Khalid.”Ik word blij van regelgeving, de complexiteit intrigeert mij en geeft mijn werk kleur. Het daagt me uit, dat vind ik fijn”.
Met een partner en vier thuiswonende kinderen hoeft Khalid zich niet te vervelen. Wanneer hij niet bezig is met zijn gezin of vrienden kun je hem buiten tegenkomen, al hardlopend. Ook is de kans groot dat je hem met een boek in zijn hand ziet, in de auto luistert hij liever luisterboeken dan autoradio.