Kees Wolfswinkel

Kees Wolfswinkel

“De diversiteit van accountancy zal veel mensen verbazen”, stelt Kees Wolfswinkel. Hij is een van de partners die Swart&co leidt. Als registeraccountant is zijn rol adviserend en coördinerend van aard. “Het is een prachtig vak met interessante opdrachtgevers: van eenmanszaak tot multinational.”

Snel kunnen schakelen, verbanden zien en het feilloos koppelen van problemen aan oplossingen, zijn enkele eigenschappen waar Wolfswinkel zich mee onderscheidt. “Onze opdrachtgevers waarderen het directe contact met de vennoot.” Het is één van de voordelen van een wat kleiner kantoor: korte lijnen, geen stroperige procedures en gunstige tarieven. “Terwijl wij als een van de weinige kantoren beschikken over een WTA-vergunning.”

In mijn vrije tijd kook ik graag samen met mijn vrouw. We vinden het leuk om met vrienden en familie onder het genot van een goed glas wijn uitgebreid te tafelen. Daarnaast besteed ik een deel van mijn vrije tijd aan mijn klassiek Zweedse houten schip, een Petterson uit 1921: een juweeltje!