Kees Wolfswinkel

Kees Wolfswinkel

“De diversiteit van accountancy zal veel mensen verbazen”, stelt Kees Wolfswinkel. Hij is een van de vier partners die Swart&co leidt. Als registeraccountant is zijn rol adviserend en coördinerend van aard. “Het is een prachtig vak met interessante opdrachtgevers: van eenmanszaak tot multinational.”

Snel kunnen schakelen, verbanden zien en het feilloos koppelen van problemen aan oplossingen, zijn enkele eigenschappen waar Wolfswinkel zich mee onderscheidt. “Onze opdrachtgevers waarderen het directe contact met de vennoot.” Het is één van de voordelen van een wat kleiner kantoor: korte lijnen, geen stroperige procedures en gunstige tarieven. “Terwijl wij als een van de weinige kantoren beschikken over een WTA-vergunning.”

“Mijn vrouw verdient eigenlijk al mijn aandacht. Maar ik lonk ook naar klassieke auto’s en boten. Een deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn Zweeds houten schip, een Petterson uit 1921: een juweeltje! Daarnaast ben ik altijd wel te porren voor sportieve avonturen: een vliegcursus, parachute springen en zweefvliegen.”