Kees Wolfswinkel

Kees Wolfswinkel

“Klankborden met klanten, daar word ik vrolijk van. Wanneer ik structuur heb kunnen aanbrengen in chaos, dan heb ik een goede dag gehad” vertelt Kees Wolfswinkel. Halverwege de jaren 90 werd hij partner, Kees is de Nestor van Swart&co.

Tijdens zijn studie Economie aan de vrije universiteit zette Kees zijn eerste stappen in de accountancy, bij een bureau. “Ik werkte er van propedeuse tot en met mijn bul. Na het afstuderen dacht ik even dat ik genoeg had van accountancy. Niets bleek minder waar, na een jaar als controller gewerkt te hebben stond ik te springen om weer in de accountancy aan de slag te gaan”

Geen dag bij Swart&co is hetzelfde. Dat is maar goed ook, want juist dat zorgt voor plezier in je werk volgens Kees. “De hectiek van het werk, dat geeft me een kick. Mensen vragen me weleens waarom ik nog zo veel werk, nu ik de 60 gepasseerd ben. Het antwoord is simpel: Omdat ik het leuk vind! Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zou stoppen.”

Wanneer hij niet op zijn bureaustoel zit, brengt Kees graag tijd door in zijn Petterson uit 1921. Een prachtige motorjacht waarmee hij Nederland doorkruist, van Stavoren tot Het Ij. Nederland doorkruisen doet Kees graag, als het niet met zijn schip is dan wel met de auto.